No cure no pay


ClaimConcept, No cure no pay met gunstige tarieven

ClaimConcept uit Joure is een financieel-juridisch adviesbureau met ruime expertise op het gebied van vermogensconflicten, in het bijzonder de problematiek rond aandelenlease.
Via de expertise bijClaimConcept hebben inmiddels ruim 350 beleggers hun conflicten met financiële instellingen kunnen bijleggen.
Bovendien is daarbij gemiddeld per persoon 50% van de inleg door de tegenpartij terugbetaald.

Heeft u een contract bij Dexia, Aegon, Levob of Fortis (Groeivermogen en Defam)?
Kijk op hun website : www.claimconcept.nl of bel 06-45 402 408
E-mail : info@claimconcept.nlLeaseproces, procederen op basis van no-cure-no-pay.

Per 1 september 2007 neemt Leaseproces geen nieuwe zaken meer aan. De uitzonderingen hierop zijn :

Dexia
• Als u een depotconstructie heeft. Bij depotconstructies werd op uw naam een beleggingsrekening geopend bij Bank Labouchere of bij Dexia. Op deze rekening werd door u een bedrag gestort. De maandelijkse termijnen voor het aandelenleasecontract werden uit deze beleggingsrekening betaald.

• Als u een ontvangstbevestiging heeft van notaris Kielstra te Den Haag dat uw opt-out verklaring vóór 1 augustus 2007 is ontvangen.

U kunt in bovengenoemde gevallen telefonisch contact opnemen met Leaseproces op het volgende telefoonnummer 0900-4 100 100 (45 cpm)
Leaseproces zal dan gegevens van u nodig hebben en vervolgens beoordelen of zij nog wat voor u kunnen betekenen.

Overige banken
Op deze website www.platformaandelenlease.nl vindt u de gegevens van advocaten in uw regio die aandelenlease-zaken behandelen.

Bron : www.leaseproces.nl


Jurofoon, No cure no pay

JuroFoon heeft onlangs haar activiteiten op het gebied van aandelenlease uitgebreid. Zij bieden nu ook de mogelijkheid om op basis van no cure no pay tegen Dexia te procederen. Meer informatie over dit aanbod is te lezen op http://www.jurofoon.nl/aandelenlease

Hou er wel rekening mee dat je eerst lid moet worden van JuroFoon (32 euro) en dat daarna een haalbaarheidsonderzoek 150 euro kost, buiten de kosten voor een daarna op te starten procedure.

JuroFoon
Markt 28c06
Postbus 568
6200 AN Maastricht
www.JuroFoon.nl
Tel: 0900 - 1411
Fax: 043 - 88 00 201


Juridico, No cure no pay

Bij Juridico krijgt u op basis van ‘no cure no pay’ juridische bijstand op het gebied van aandelenlease. Juridico is gevestigd in Almelo.

U kunt bij Juridico terecht met alle producten van Dexia, vliegwiel van Aegon en Sprintplan van Spaarbeleg (dochter van Aegon).

Telefonisch of via het internet kunt u een afspraak maken voor een beoordelingsgesprek. De kosten voor een procedure zijn vanaf 410 euro en een percentage over het bedrag wat Juridico voor u binnenhaalt.

Voor meer informatie en de voorwaarden kunt u kijken op:
www.juridico.nl

Meteen een afspraak maken? Hiervoor kunt u het volgende nummer bellen: 0546-453637