AANGETEKEND
 

STRIKT PERSOONLIJK
 

Dexia Bank Nederland N.V.
T.a.v. de heer D. Bruneel
Piet Heinkade 55
1019 GM Amsterdam
 

Geachte heer Bruneel,
 
 
Met verbazing heb ik in de Telegraaf van zaterdag 14 januari jl. uw reactie gelezen over mij en mijn werk als belangenbehartiger voor aandelenlease gedupeerden.
 
Dat dit werk resultaat heeft, blijkt wel uit de feiten dat vele duizenden gedupeerden zich hebben aangesloten bij de Stichting Platform Aandelen Lease (PAL), vele duizenden  gedupeerden aan het procederen zijn en dat inmiddels vele honderden rechtszaken gewonnen zijn door aandelenlease gedupeerden van Dexia Bank Nederland.
 
Dat niet iedereen mij als een vleesgeworden frustratie ziet, blijkt onder andere uit de grote belangstelling voor de vele voorlichtingsavonden die wij organiseren.
 
Op 6, 7 en 8 februari 2006 organiseert stichting PAL weer voorlichtingsavonden over de Duisenberg-regeling. De avonden dragen de titel 'schikken op procederen'. Deze avonden worden gehouden in 6 plaatsen door heel Nederland. Voor meer informatie kunt u onze website www.platformaandelenlease.nl  raadplegen.
 
Aan deze avonden werken verschillende advocatenkantoren en ook Leaseproces mee. Deze deelnemers zullen dan uitleggen waarom de meeste gedupeerden veel beter kunnen gaan procederen in plaats van akkoord te gaan met de Duisenberg-regeling.
 
Als voorzitter van de stichting Platform Aandelenlease nodig ik u persoonlijk uit om tijdens deze avonden aan de discussie deel te nemen. Ik hoop dat u deze uitnodiging serieus in overweging neemt en ook aanneemt.
 
In afwachting van uw reactie,
 
Met vriendelijke groet,
 
 
 
Piet Koremans
Voorzitter stichting Platform Aandelen Lease
B....... 15
..... VK Nieuwegein
030-...........