IETS WEGLEGGEN VOOR DE TOEKOMST.

Dit was ieders streven en dachten hiervoor in Legio-Lease een betrouwbare partner gevonden te hebben. De AOW is te kostbaar geworden door de vergrijzing, was vaak ook nog een achterliggende gedachte.

Het jaar 1999 zou waarschijnlijk het laatste jaar zijn waarin nog maximaal van belastingaftrekmogelijkheden voor beleggers gebruik kon worden gemaakt.

Daar schermde Legio-Lease ook mee. Er waren al wat wijzigingen doorgevoerd meldde Legio-Lease. Later op 1 januari 2001 werd het nieuwe Belastingstelsel ingevoerd. De invoering van de Euro volgde op 1 januari 2002. Het werd er door de talrijke veranderingen niet gemakkelijker op.

Een goed pensioen moet je zelf doen.

In het Legio Nieuws van december 1999, nr 6, pg 3, 'zorgen dat je een belegging vindt waarin je snel nog wat extra vermogen kunt opbouwen' wordt een voorbeeld gegeven:

Quote:

“Nadat Piet zijn zorgen heeft geuit zegt zijn buurman: ‘Een goed pensioen moet je zelf doen, Piet. Je moet nu maatregelen nemen en zorgen dat je een belegging vindt waarin je snel nog wat extra vermogen kunt opbouwen.’ Maar wat voor concrete mogelijkheden zijn er? Daarvoor is Piet bij Legio-Lease aan het goede adres.”Het advies van Legio-Lease.

Quote:

“Ons advies. Wij raden Piet aan ook te kijken naar wat andere cijfers dan alleen die van zijn pensioenoverzicht. Bijvoorbeeld die van Korting Kado. Op een voor Piet overzienbare termijn behoort een prima opbrengst bij een relatief geringe inleg tot de reële mogelijkheden. Met Korting Kado least Piet direct een groot pakket kwaliteitsaandelen: Ahold, ING, Koninklijke Olie en Unilever. Hij kan dit doen met een maandbedrag van bijvoorbeeld f 250,- ...”Als je straks alleen AOW krijgt leek dit een goed alternatief. Maar heeft u opgelet?

"INLEG" EN "MAANDBEDRAG" I.P.V. RENTE VAN GELDLENING MET MAANDAFLOSSING!

Het constant verdoezelen van de feitelijke opzet, namelijk het aansmeren van een grote geldlening met torenhoge rente, hangt me nu wel de keel uit hoor.

Dit werd in ALLE INFORMATIE, brieven, folders, broshures, kranten enz., consequent achtergehouden en als hierboven doorgevoerd. Uitsluitend pas later, wanneer er afgerekend moest worden kwam dat op de proppen. Dan spreken ze ineens in hun correspondentie wel over een afgesproken 'geldlening'.

Maar dan is het al te laat en kan je ook niet meer terug. Dit is vast ook uw ervaring.


Okerene