BKR Problemen


Veel gedupeerden hebben last van een (vaak onterechte) BKR registratie en een a-codering als er achterstand is in betalen. Veel banken, hypotheekverstrekkers of bedrijven weigeren hierdoor het verstrekken van een lening, kopen op afbetaling of hypotheek(verhoging).

In januari is er een nieuwe geldverstrekker in Nederland actief die zich op hypotheken met risicofinanciering richt. In samenwerking met InFact (www.infact.nu), die een speciale site heeft opgericht www.bkrgeenprobleem.nl , kan er nu een oplossing geboden worden voor aandelenlease gedupeerden.
 
Zo kan er ondanks een ontstane BKR codering een hypotheek verkregen worden zonder dat er geŽist wordt dat uw huidige lease zaak wordt opgelost. Dit was tot nu toe nog niet mogelijk.
 
Uiteraard is wel de rente hoger dan er door een reguliere bank wordt geboden maar in ieder geval veel lager dan de rente die over reguliere kredieten wordt gevraagd. De maximale verstrekking is 95 % van de waarde van de woning of 5,5 keer het bruto jaarsalaris.
 
Meer weten? Op de website kunt u een checklist invullen en uw wensen aangeven u krijgt dan binnen 2 werkdagen bericht of het zinvol is om met een adviseur een gesprek aan te gaan. Ga hiervoor naar www.bkrgeenprobleem.nl.
 
Op ons forum staan ook diverse interessante reacties en mogelijkheden omtrent hypotheek problemen, deze kunt u lezen door hier te klikken.

Wilt u PAL op de hoogte houden omtrent uw ervaringen?
Stuur een e-mail naar info@platformaandelenlease.nl

Alvast bedankt voor de moeite en veel succes.