PERSBERICHT
 
Nieuwegein, 20 december 2011
 

FinanciŽle steun voor DSB gedupeerden
 
Stichting Platform Aandelen Lease (PAL) geeft financiŽle steun aan DSB gedupeerden die in een schrijnende situatie zitten.
Nog voor Kerst krijgen diverse gezinnen die door de DSB affaire moeite hebben hun hoofd boven water te houden een eenmalige schenking.
 
In september 2011 is er een akkoord bereikt tussen diverse belangenbehartigers, waaronder PAL, en de curatoren DSB bank over een compensatie voor de vele tienduizenden gedupeerden met leningen en verzekeringen bij Dirk Scheringa en zijn vele dubieuze bedrijfjes..
Niet voor iedereen betekent het dat nu hun financiŽle problemen voorbij zijn.
ďWij krijgen nog regelmatig mensen aan de telefoon die niet voldoende uit hun financiŽle zorgen kunnen komen ď aldus Piet Koremans van de stichting PAL, belangenbehartiger voor gedupeerden van financiŽle instellingen.
ď PAL is nu gelukkig in staat om diverse gezinnen een eenmalige schenking te geven en zeker nu met de Kerstdagen voor de deur zal dit goed gebruikt kunnen wordenĒ.
 
Ook in 2012 gaat PAL door met financiŽle tegemoetkomingen aan gezinnen die in een schrijnende situatie zitten door de DSB affaire.
Naast de schenkingen blijft PAL de DSB gedupeerden bijstaan met hulp en bemiddeling om een oplossing te vinden voor de problemen die veel mensen hebben gekregen door leningen en verzekeringen af te sluiten bij en via de DSB bank van Dirk Scheringa.
 
Namens het bestuur
Piet Koremans
Voorzitter Stichting Platform Aandelen Lease